Pensula pictura bidinea sintetic seria 311 Borciani Bonazzi

Pensula pictura seria 311 cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafetelor ...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura seria 311 cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideale atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mobilierului. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Pensulele din seria 311 au caracteristici de absorbtie si elasticitate ridicate, ideale pentru trasarea liniilor precise.

Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele seria 311 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Borciani Bonazzi reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Acuarela, Acrilic
FormaBidinea
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB2643620
BB2643730
BB2643840
BB2643950
BB2644060
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.