Pensula pictura bidinea sintetic seria 310 Borciani Bonazzi

Pensula pictura seria 310 cu fir sintetic inovator Prugna, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea supraf...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura seria 310 cu fir sintetic inovator Prugna, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideale atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mobilierului. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Pensulele din seria 310 au caracteristici de absorbtie si elasticitate ridicate, ideale pentru trasarea liniilor precise.

Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele seria 310 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Borciani Bonazzi reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Acuarela, Ulei
FormaBidinea
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB2643120
BB2643230
BB2643340
BB2643450
BB2643560
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.