Pensula pictura bidinea porc seria 303 Borciani Bonazzi

Pensula pictura seria 303 cu fir natural din par de porc, inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperir...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura seria 303 cu fir natural din par de porc, inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideale atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mobilierului. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Pensulele din seria 303 au caracteristici de absorbtie si elasticitate ridicate, ideale pentru trasarea liniilor precise. Ideale pentru lucrul in culori de ulei sau culori acrilice.

Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele seria 303 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Acuarela, Ulei
FormaBidinea
ManerScurt
FirPorc
CodMarime
BB2629820
BB2629930
BB2630040
BB2630150
BB2630260
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.