Pensula pictura bidinea sintetic seria 302 Borciani Bonazzi

Pensula pictura seria 302 cu fir sintetic auriu inovator, de inalta calitate, ce ofera preciziesi control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafet...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura seria 302 cu fir sintetic auriu inovator, de inalta calitate, ce ofera preciziesi control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru acoperirea suprafetelor mari, aplicarea grundului, vernisare, ideale atat pentru tehnici de pictura, cat si pentru activitati de tip hobby sau la vopsirea mobilierului. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Datorita tehnologiei performante cu ajutorul careia este construit firul sintetic, pensulele din seria 302 au caracteristici de absorbtie si elasticitate ridicate, ideale pentru trasarea liniilor precise. Pensulele pot fi folosite impreuna cu dizolvanti sau terebentina, fara a-si pierde elasticitatea si fara a-si strica forma in timp. Ideale pentru lucrul cu acrilice, ulei sau acuarele.

Feronerie durabila, mata, placata cu nichel si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele seria 302 sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Borciani Bonazzi reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Acuarela, Acrilic
FormaBidinea
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB2629430
BB2629540
BB2629760
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.