Pensula liner seria 750 Borciani Bonazzi

Pensula de calitate superioara pentru artisti experimentati si pasionati de pictura in acuarela. Pensula liner cu varf rotund, din par sintetic asemanator cu parul natural de zibelina. Cu maner scurt confectionat din lemn de mesteacan, vopsit in gri si potrocaliu. Pensula este fabricata...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula de calitate superioara pentru artisti experimentati si pasionati de pictura in acuarela. Pensula liner cu varf rotund, din par sintetic asemanator cu parul natural de zibelina. Cu maner scurt confectionat din lemn de mesteacan, vopsit in gri si potrocaliu.

Pensula este fabricata dintr-o fibra sintetica japoneza extra lunga si extra flexibila. Pensula Borciani e Bonazzi, dezvoltata impreuna cu artista Geremia Cerri, are principala caracteristica de a avea o fibra foarte elastica cu efect de revenire foarte rapid si in acelasi timp un rezervor excelent cu retentie buna a apei.

Pensula perfecta pentru a realiza lovituri rapide si puternice, tipice acuarelei si schitei urbane. Lungimea suplimentara a fibrei si elasticitatea sa extrema fac ca pensula seria 750 sa fie unica pe piata. Artistul Geremia Cerri spune ca "Aceasta pensula raspunde exact miscarii mainii mele, realizand exact ceea ce gandesc."

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela
FormaLiner
ManerScurt
Tip parSintetic
CodMarime
BB267660
BB267672
BB267684
BB267696
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.