Pensula liner Rigger Graduate Daler Rowney

Ideala pentru pictura in acuarela, acrilice, tempera, guasa si alte tehnici cu vopsea de consistenta fluida. Din fir sintetic foarte flexibil, cu capacitate excelenta de incarcare cu apa sau culoare. Isi mentine forma si varful perfect. Maner scurt si feronerie din nichel, rezistenta in timp.<...
Citeste mai mult

Produse similare

Ideala pentru pictura in acuarela, acrilice, tempera, guasa si alte tehnici cu vopsea de consistenta fluida. Din fir sintetic foarte flexibil, cu capacitate excelenta de incarcare cu apa sau culoare. Isi mentine forma si varful perfect. Maner scurt si feronerie din nichel, rezistenta in timp.

Pensula cu fir lung, ideala pentru contururi, pictura de frunze, linii lungi continue, de diferite marimi, detalii miniaturale si litere.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi inmoiae pensula in solvent (in cazul culorilor pe baza de ulei) sau solutie de curatare a pensulelor. Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Ulei, Tempera, Gouache
FormaLiner
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
FL2121300011
FL2121300022
FL2121300033
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.