Pensula lata seria 751 Borciani Bonazzi

Pensula de calitate superioara cu varf plat si par din fibra sintetica HIDRO. Pensula cu maner scurt din lemn de mesteacan, vopsit in gri si decorat cu portocaliu. Ideala pentru a picta fundaluri pe suprafete mari, dar si pentru spalari si linii solide specifice acuarelei si schitei urbane. Citeste mai mult

Produse similare

Pensula de calitate superioara cu varf plat si par din fibra sintetica HIDRO. Pensula cu maner scurt din lemn de mesteacan, vopsit in gri si decorat cu portocaliu. Ideala pentru a picta fundaluri pe suprafete mari, dar si pentru spalari si linii solide specifice acuarelei si schitei urbane.

Pensula este mare si plata, redenumita Quadro pentru proprietatea de a mentine o forma precisa si patrata. Seria 751, dezvoltata impreuna cu artistul Geremia Cerri, are principala caracteristică a unui varf extrem de precis ce ofera o acoperire generoasa, dar precisa si grafica.

Artistul Geremia Cerri spune despre pensula ca "Are un varf compact si precis care ofera o tusa lunga, plina, generoasa si in acelasti timp grafica."

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Gouache, Apa, Acuarela
FormaLata
ManerScurt
Tip parSintetic
CodMarime
BB2677020
BB2677124
BB2677230
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.