Pensula lata seria 667 Cotman Winsor Newton

Pensulele Cotman pentru acuarela sunt confectionate din fir sintetic, fibra de carbon, ce imita perfect parul fin de zibelina.Motivul pentru care pensulele Cotman sunt ideale pentru tehnica picturii in acuarela consta in structura firului sintetic, denumit Toray. Prin amestecarea firelor de di...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensulele Cotman pentru acuarela sunt confectionate din fir sintetic, fibra de carbon, ce imita perfect parul fin de zibelina.Motivul pentru care pensulele Cotman sunt ideale pentru tehnica picturii in acuarela consta in structura firului sintetic, denumit Toray. Prin amestecarea firelor de diferite grosimi se obtin  trei din cele mai importante calitati cautate de un artist. Fibrele mai groase contribuie la rezistenta si flexibilitate, in timp ce fibrele mai subtiri imbunatatesc capacitatea de incarcare a culorii, caracteristica ce a fost recent imbunatatita cu 50%. La acestea se adauga mentinerea unui varf perfect, de fiecare data.

Manerele pensulelor Cotman sunt concepute special pentru a asigura echilibru si comfort din timpul picturii, feroneria fiind fabricata dintr-un bronz platinat cu nichel ce ajuta la prevenirea coroziunii, obturarii parului si permite o curatare facila. Firul moale al pensulelor Cotman asigura un bun control al aplicarii culorii. Totodata, firul pensulelor Cotman este mai dur decat parul de zibelina.

Astfel, flexibilitatea si mentinerea formei pensulei si a varfului este asigurata. Gama ampla de forme si marimi a pensulelor Cotman se potriveste tuturor tehnicilor, fiind disponibile de la forma de mop, pentru laviuri, pensule unghiulare pentru detaliu, sleper pentru liniile lungi fine si desigur evantai si filbert.Datorita formei sale angulare, acest tip de pensula se foloseste pentru lucrarile detaliate. Daca se preseaza varful, se creaza margini curbe sau drepte.

Spalati pensulele dupa fiecare utilizare. Veti mari consilderabil durata de viata a instrumentului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela
FormaLata
ManerLung
FirSintetic
CodDescriereMarime
5367103Pensula lata in unghi maner scurt seria 667 nr. 3 - 3mm
5367106Pensula lata in unghi maner scurt seria 667 nr. 6 - 6mm
5367110Pensula lata in unghi maner scurt seria 667 nr. 10 - 10mm
5367113Pensula lata in unghi maner scurt seria 667 nr. 13 - 13mm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.