Pensula lata One Stroke Graduate Daler Rowney

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner scurt si feronerie din nichel, rez...
Citeste mai mult

Produse similare

Ideala pentru pictura in acrilice, ulei, tempera sau guasa. Din fir sintetic flexibil, cu duritate medie si buna capacitate de incarcare cu vopsea. Par confectionat din filamente de o singura grosime, asigura o flexibilitate excelenta si contur precise. Maner scurt si feronerie din nichel, rezistenta in timp.

Pensula cu fir lung; foloseste marginea varfului, ca sa creezi linii lungi, trasate dintr-o singura miscare. Ideala sa creezi treceri de la gros la subtire. Retine optim culoare, prin urmare este potrivita sa acoperi suprafete ample, dar si pentru aplicarea glazurilor.

Maresti considerabil durata de viata a pensulei daca o cureti bine dupa fiecare utilizare. Indeparteaza excesul de vopsea cu un servet, apoi spala pensula cu apa si sapun (in cazul culorilor pe baza de apa) sau inmoiae pensula in solvent (in cazul culorilor pe baza de ulei). Lasa pensula sa se usuce sprijinita in coada, cu varful in sus, ca sa isi pastreze forma parului.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Tempera, Gouache, Acrilic
FormaLata
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
FL2121210753/4"
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.