Pensula pictura filbert sintetic Off White Borciani Bonazzi

Pensula pictura cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru culori de pictura vascoase, precum...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensula pictura cu fir sintetic inovator, de inalta calitate, ce ofera precizie si control deplin fara a lasa urme de pensulatie. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Pensule potrivite pentru culori de pictura vascoase, precum ulei sau acrilic, unde diluarea culorilor nu este necesara. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Parul are o capacitate de incarcare cu o cantitate mare de culoare. Datorita tehnologiei performante cu ajutorul careia este construit firul sintetic, pensulele Unico Off-White au caracteristici de absorbtie si elasticitate ridicate, ideale pentru trasarea liniilor precise. Pensulele pot fi folosite impreuna cu dizolvanti sau terebentina, fara a-si pierde elasticitatea si fara a-si strica forma in timp.

Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico Off-White sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Unico reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Acrilic
FormaFilbert
ManerScurt
FirSintetic
CodMarime
BB264130
BB264142
BB264154
BB264166
BB264178
BB2641810
BB2641912
BB2642014
BB2642116
BB2642218
BB2642320
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.