Pensula pictura rotunda bambus zibelina seria 10 Pictor

Pensule cu maner din bambus si par natural de zibelina, de calitate excelenta. Pensule pictura cu fir natural de zibelina, cu varf foarte bine definit, care nu isi pierde precizia in timpul picturii. Parul de zibelina este recunoscut pentru capacitatea sa extraordinara de incarcare cu apa, fii...
Citeste mai mult

Produse similare

Pensule cu maner din bambus si par natural de zibelina, de calitate excelenta. Pensule pictura cu fir natural de zibelina, cu varf foarte bine definit, care nu isi pierde precizia in timpul picturii. Parul de zibelina este recunoscut pentru capacitatea sa extraordinara de incarcare cu apa, fiind in acelasi timp foarte flexibil si durabil.

Spre deosebire de alte pensule de bambus disponibile pe piata, care au par natural de capra, iepure, veverita sau amestecuri, aceste pensule chinezesti cu par de zibelina iti asigura rezultate extraordinare si durabilitate. Parul de zibelina formeaza varf ascutit si revin usor la forma initiala a pamatufului.

Pensulele de bambus sunt folosite traditional in acuarela si caligrafie chinezeasca sau japoneza sumi-e, dar sunt potrivite si in pictura moderna in acuarela, iconografie sau fresca.

Manerul din lemn natural de bambus este foarte usor si rezistent la utilizare, mai ales in contact cu apa. La capatul manerului este montata o agatatoare de care poti prinde pensula in stativ pentru a se usca cu varful in jos.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcuarela, Fresca
FormaLiner
ManerScurt
FirZibelina
CodDescriereMarime
AT10/20Pensula bambus seria 10 20 mm
AT10/23Pensula bambus seria 10 23 mm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.