Panza sasiu predesenata Urban Pintcolor

Singura regula a terapiei prin arta este ca...nu exista reguli! Pintcolor vine cu o noua serie de desene pretiparite si pentru ca nu sunt sub forma de pictura pe numere, ai mana libera la colorat! Pune-ti creativitatea in miscare si coloreaza asa cum simti, chiar daca vrei ca iarba sa f...
Citeste mai mult

PTA134

Pintcolor

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Singura regula a terapiei prin arta este ca...nu exista reguli!

Pintcolor vine cu o noua serie de desene pretiparite si pentru ca nu sunt sub forma de pictura pe numere, ai mana libera la colorat! Pune-ti creativitatea in miscare si coloreaza asa cum simti, chiar daca vrei ca iarba sa fie albastra iar cerul verde.

Potrivite atat pentru copii, cat si pentru adulti, desenele pretiparite Pintcolor sunt ideale pentru a te distra si relaxa si iti ofera o pauza binemeritata de la stresul si agitatia de zi cu zi. Terapia prin arta presupune ca tu sa alegi culorile potrivite pentru tine, in functie de stare sau de personalitate, sa colorezi in liniste la finalul unei zile aglomerate si sa-ti gasesti echilibrul si linistea.

Desenele Pintcolor vin sub forma de panza pe sasiu cu o dimensiune de 40x50cm si o rama de lemn de 3.5cm, ceea ce-ti permite sa agati opera de arta pe perete imediat ce ai terminat de lucrat. Astfel, casa iti va fi decorata cu propriile tale creatii.

Panza este confectionata din bumbac 100%, ce asigura o aderenta optima a culorii si iti ofera posibilitatea de a folosi orice tip de tehnica: creioane colorate, carioci, markere, linere, acuarele, tempera, acrilice sau chiar pictura in ulei. Panza si sasiul sunt fabricate in Italia, naturale si reciclabile.

De asemenea, desenele pretiparite Pintcolor pot fi un cadou original si inedit, atat colorate si oferite drept tablou, cat si sub forma unui set de creatie, impreuna cu acuarele, linere sau creioane colorate!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.