Panza pictura ovala Artist Phoenix

Confera un plus de originalitate lucrarilor tale prin simpla alegere a unei panze de pictura cu sasiu oval . Iesi din tipar si adapteaza la panza de pictura cu forma ovala lucrarile decorative sau portretele realizate traditional pe format rectangular. Panza 100%...
Citeste mai mult

Produse similare

Confera un plus de originalitate lucrarilor tale prin simpla alegere a unei panze de pictura cu sasiu oval. Iesi din tipar si adapteaza la panza de pictura cu forma ovala lucrarile decorative sau portretele realizate traditional pe format rectangular.

Panza 100% bumbac, groasa 350g/mp, intinsa pe sasiu cu forma ovala. Gata pregatita pentru pictura in culori acrilice si ulei, tratata cu 3 straturi de grund universal (gesso acrilic). Suprafata uniforma si alba, formeaza un suport perfect aderent pentru culorile de pictura; pune pe deplin in evidenta intensitatea si luminozitatea culorilor, fara sa le absoarba.

Panza de pictura cu textura medie, optima pentru aplicarea culorilor si aderarea lor la suprafata usor grunjoasa. In cazul straturilor de culoare mai delicate sau subtiri, se intrevede textura panzei.

Sasiu oval din MDF (placaj dens si foarte rezistent la indoire), grosime 20mm, bine finisat. Panza este intinsa manual pe sasiu, astfel incat este perfect tensionata. Panza este capsata pe spatele sasiului, ca sa poti picta si pe cantul (lateralul) panzei. Panza pe sasiu este protejata de murdarie si praf cu o folie de plastic transparenta.

Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei, Acrilic
CodDimensiuni
CH 5303O304030 x 40 cm
CH 5303O243024 x 30 cm
CH 5303O182418 x 24 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.