Panel pictura Artist Gesso Board Phoenix

Suprafata de pictura rigida, robusta si inedita. Se remarca prin aspectul tridimensional dat de rama groasa de aproape 20mm. Confectionat din placaj de lemn foarte dens si rezistent la indoire, montat pe un o rama din lemn groasa. Alternativa la blatul din lemn pentru pictura de icoane, fiind ...
Citeste mai mult

Produse similare

Suprafata de pictura rigida, robusta si inedita. Se remarca prin aspectul tridimensional dat de rama groasa de aproape 20mm. Confectionat din placaj de lemn foarte dens si rezistent la indoire, montat pe un o rama din lemn groasa. Alternativa la blatul din lemn pentru pictura de icoane, fiind mai usor si vizibil decat acesta.

Gata pregatit pentru pictura in acrilice, uleitempera si alte tehnici mixed media. Placajul gros de 3mm este tratat cu 3 straturi de grund universal (gesso acrilic) si finisat foarte bine. Suprafata uniforma si alba pune in valoare luminozitatea si intensitatea culorilor. Textura extra fina a suprafetei de pictura ajuta culorile sa alunece usor si sa trasezi cu precizie detalii delicate.

Practic si expresiv, lucrarea realizata pe panel se poate agata direct pe perete, fara rama. Potrivit atat pentru pictura cat si lucrari decorative de colaj, transfer imagini, gravura si altele. Marginile din lemn pot fi lasate natur sau le poti decora.

Materiallemn
Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Mixta, Tempera, Ulei
CodDimensiuni
CH PGBU19202020 x 20 cm
CH PGBU19303030 x 30 cm
CH PGBU19404040 x 40 cm
CH PGBU19204020 x 40 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.