Paleta pictura lemn ovala Mabef

Paleta pentru pictura in ulei din lemn cu forma ovala – practica, durabila si foarte bine finisata. Tratata cu ulei de in , astfel incat paleta de pictura este mai rezistenta in timp, nu se pateaza usor si nu absoarbe uleiul din culori. Forma clasica ovala , uso...
Citeste mai mult

Paleta pentru pictura in ulei din lemn cu forma ovala – practica, durabila si foarte bine finisata. Tratata cu ulei de in, astfel incat paleta de pictura este mai rezistenta in timp, nu se pateaza usor si nu absoarbe uleiul din culori. Forma clasica ovala, usor de tinut in mana datorita formei si greutatii reduse. Potrivita atat pentru artisti dreptaci cat si stangaci.

Paleta din lemn pentru pictura de calitate superioara, rezistenta pentru uz profesional. Fabricata din panel de fag (straturi subtiri si bine presate de fibra lemnoasa) de grosime 3,7mm, tratat cu ulei si slefuit pana la perfectie.

Recomandata pentru pictura in ulei si culori acrilice. Evita folosirea unei cantitati mari de apa, deoarece contactul prelungit cu apa poate duce la delaminarea suprafetei.

Accesoriile pentru pictura Mabef intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, fiind apreciate si considerate un reper de catre artistii din intreaga lume.

MaterialLemn
Unitate vanzareBucata
TehnicaUlei
Formaovala
CodDimensiuni
M/O203020 x 30 cm
M/O304030 x 40 cm
M/O354535 x 45 cm
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.