Paleta pictura lemn alungita M42 Mabef

Paleta pentru pictura in ulei din lemn cu forma alungita (bat palette), iti confera o  suprafata de lucru mai generoasa  decat o paleta obisnuita. Conturul alungit iti permite sa sprijini paleta de corp si sa iti asigure o pozitie comoda in timpul picturii. Dimensiuni: 36x49cm.<...
Citeste mai mult

M42

Mabef

Paleta pentru pictura in ulei din lemn cu forma alungita (bat palette), iti confera o suprafata de lucru mai generoasa decat o paleta obisnuita. Conturul alungit iti permite sa sprijini paleta de corp si sa iti asigure o pozitie comoda in timpul picturii. Dimensiuni: 36x49cm.

Paleta din lemn pentru pictura de calitate superioara, rezistenta pentru uz profesional. Finisata foarte bine pe marginile exterioare si in lacasul pentru prinderea degetului. Fabricata din panel de fag (straturi subtiri si bine presate de fibra lemnoasa) de grosime 3,7mm, tratat cu ulei si slefuit pana la perfectie.

Tratata cu ulei de in, astfel incat paleta de pictura este mai rezistenta in timp, nu se pateaza usor si nu absoarbe uleiul din culori. Potrivita atat pentru artisti dreptaci cat si stangaci.

Recomandata pentru pictura in ulei si culori acrilice. Evita folosirea unei cantitati mari de apa, deoarece contactul prelungit cu apa poate duce la delaminarea suprafetei.

Paletele de pictura Mabef sunt fabricate in Italia din lemn certificat FSC. Accesoriile pentru pictura Mabef intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, fiind apreciate si considerate un reper de catre artistii din intreaga lume.

Unitate vanzareBucata
Materiallemn
TehnicaUlei
Formaovala
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.