Pahar pictura Giotto

Pahar pentru pictura Giotto, din plastic de inalta calitate. Ideale pentru elevi si prescolari, foarte practic si usor de folosit. Paharul vine cu un suport pentru pensule, astfel incat acestea sa ramana curate si umede in timpul folosirii. De asemenea, capacul previne varsarea lichidului pe s...
Citeste mai mult

FL0658400

Giotto

Produse similare

Pahar pentru pictura Giotto, din plastic de inalta calitate. Ideale pentru elevi si prescolari, foarte practic si usor de folosit. Paharul vine cu un suport pentru pensule, astfel incat acestea sa ramana curate si umede in timpul folosirii. De asemenea, capacul previne varsarea lichidului pe suprafata de lucru. Greutate si dimensiuni mici, usor de transportat si de carat in ghiozdan. Foarte simplu de curatat, chiar si de copii.

Giotto aduce bucurie in casutele micilor artisti sub forma de culori pentru desen, pictura sau modelaj. Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.