Mixtion pe baza de ulei Divolo

Mixtionul cu uscare la 3 ore se recomanda pentru lucrarile de exterior cat si cele de interior.Mixtionul pe baza de ulei este o solutie de culoarea ambrei, fluida. Se caracterizeaza printr-un proces lent de uscare, fiind excelent pentru aplicare foitei pe suprafete extinse. Dupa 3 ore, cand mi...
Citeste mai mult

Produse similare

Mixtionul cu uscare la 3 ore se recomanda pentru lucrarile de exterior cat si cele de interior.Mixtionul pe baza de ulei este o solutie de culoarea ambrei, fluida. Se caracterizeaza printr-un proces lent de uscare, fiind excelent pentru aplicare foitei pe suprafete extinse. Dupa 3 ore, cand mixtionul este uscat (adica lipicios la atingere), se foloseste o pensula foarte fina din par de bou pentru aplicarea foitei, avand grija ca toata suprafata sa fie aurita uniform.

In cazul in care stratul de mixtion aplicat este prea gros, timpul de uscare va creste, iar daca il diluati cu rasina minerala (white spirit) timpul de uscare se va scurta. Pensulele folosite la aplicarea mixtionului pe baza de ulei se curata cu rasina minerala. Disponibil la 125 si 500 ml.

Tip produsmixtion
Timp uscare3 ore
Tip mixtionulei
CodDescriereMarime
MIXV300125Mixtion pe baza de ulei 125 ml
MIXV300500Mixtion pe baza de ulei 500 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.