Nou Mediu pouring Atelier

Mediu pouring Atelier

Mediu pouring se foloseste in special pentru tehnici de pouring, obtii efecte de marmorizare si celule (folosit impreuna cu uleiul siliconic). Mediul fluidizeaza culorile acrilice si le incetineste uscarea rapida. De asemenea, mediul imbunatateste puterea de aderare la suprafata de pictura, fa...
Citeste mai mult

Mediu pouring se foloseste in special pentru tehnici de pouring, obtii efecte de marmorizare si celule (folosit impreuna cu uleiul siliconic). Mediul fluidizeaza culorile acrilice si le incetineste uscarea rapida. De asemenea, mediul imbunatateste puterea de aderare la suprafata de pictura, fara a modifica intensitatea sau aspectul final al culorilor.

Cum se foloseste:

1. Adauga intr-un recipient 2 parti de culoare acrilica cu 1 parte mediu pouring. Proportia 2:1 poate varia in functie de vascozitatea acrilicelor folosite (consistenta amestecului trebuie sa fie similara cu mierea de albine lichida).
2. Adauga 2-4 stropi de ulei siliconic. Amesteca bine dar mai putin energic, ca sa eviti formarea de bule.
3. in functie de tehnica aleasa (flip-cup, dirty pour, puddle pour etc.), transfera amestectul in pahare, din care vei turna peste panza de pictura.
4. Asteapta 24-72 ore pana la uscarea completa. Lucrarea se poate proteja cu un strat de vernis pentru acrilice, lucios sau mat.

Unitate vanzareBucata
CodMarime
ATPM500500 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.