Mediu acrilic perlat Simply Daler Rowney

Mareste transparenta culorilor acrilice si le ofera un aspect perlat dupa uscare. Mediu acrilic de consistenta cremoasa, bogata; il poti folosi direct din tub sau il poti amesteca cu succes pe paleta de pictura.  Complimenteaza optim culorile acrilice din gama  Citeste mai mult

Produse similare

Mareste transparenta culorilor acrilice si le ofera un aspect perlat dupa uscare. Mediu acrilic de consistenta cremoasa, bogata; il poti folosi direct din tub sau il poti amesteca cu succes pe paleta de pictura. 

Complimenteaza optim culorile acrilice din gama Simply Daler Rowney, dar il poti utiliza cu succes si impreuna cu orice alte culori acrilice. Imbunatateste aderenta acrilicelor, nu modifica tonalitatea nuantelor si ofera un film transparent cu efect de glazura.

Produs versatil, il poti folosi si ca vernis final; aplica-l cu o pensula lata, cu fir moale, peste pictura uscata pentru a iti proteja lucrarea. Perfect transparent si stralucitor dupa uscare. Astfel, te ajuta sa oferi lucrarii tale un aspect final uniform si lucios. 

Gata de folosire, nu necesita diluare. Se poate subtia cu apa daca doresti o consistenta mai fluida. Se usuca rapid, in 10-20 minute, in functie de temperatura si umiditatea ambientala.

Spala ustensilele imediat dupa folosire, cu apa si sapun. Pastreaza recipientul cu dopul bine inchis, ferit de lumina directa a soarelui.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic
CategorieMediu
StarePasta
CodMarime
FL126250900250 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.