Mediu acrilic Heavy Structure Gel Galeria Winsor&Newton

Mediu gel de structura pentru culori acrilice Galeria Winsor&Newton, ideal pentru prepararea culorilor acrilice si vinilice. Creste transparenta, profunzimea, volumul si timpul de uscare al culorilor. Poate fi folosit pentru colaje sau sculpturi pe panza de lucru. Vascozitate extrem...
Citeste mai mult

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Mediu gel de structura pentru culori acrilice Galeria Winsor&Newton, ideal pentru prepararea culorilor acrilice si vinilice. Creste transparenta, profunzimea, volumul si timpul de uscare al culorilor. Poate fi folosit pentru colaje sau sculpturi pe panza de lucru.

Vascozitate extrem de ridicata, ideal pentru a crea texturi si forme in relief. Cu o consistenta delicata si fina si o flexibilitate ridicata, mediul gel poate fi aplicat in mai multe straturi. Are un finisaj satinat pentru a preveni aspectul “plastic” ce poate aparea atunci cand sunt aplicate mai multe straturi de culoare.

Se amesteca cu acrilice sau vinilice pe paleta de pictura, pana se obtine o pasta omogena. Alternativ, pasta se aplica direct pe orice suprafata de pictura; dupa uscare, formeaza o pelicula poroasa, care se poate colora cu orice culoare pentru pictura. Se poate aplica cu pensula sau cu un cutit de pictura.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic
CategorieMediu
StareLichid
CodMarime
3040822250 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.