Markere Promarker Neon Winsor & Newton

Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic,...
Citeste mai mult

Produse similare

Markere profesionale pentru design, ilustratie, manga si craft. Cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool, cu putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala. Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal.

Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte de opacitate, umbre si profunzime in desen. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor.

Cu doua capete: un varf subtire, pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor. Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Unitate vanzareBucata
CategorieMarkere
Tip produsCerneala pe baza de alcool
CodCuloare
0205403
Neon Luminous Yellow
0205404
Neon Radiant Orange
0205405
Neon Spark Red
0205406
Neon Electric Pink
0205407
Neon Volt Blue
0205408
Neon Glowing Green
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.