Manual Leonardo The Seasons

Dedicat lucrarilor despre anotimpuri, realizate in culori de ulei, acrilic sau acuarela. Stimuleaza aprecierea si surprinderea celor mai expresive aspecte ale schimbarii anotimpurilor. Asa cum natura isi schimba infatisarea, si lumina isi schimba calitatea si cantitatea. Alternanta anotimpuril...
Citeste mai mult

7256047

Dedicat lucrarilor despre anotimpuri, realizate in culori de ulei, acrilic sau acuarela. Stimuleaza aprecierea si surprinderea celor mai expresive aspecte ale schimbarii anotimpurilor. Asa cum natura isi schimba infatisarea, si lumina isi schimba calitatea si cantitatea. Alternanta anotimpurilor de-a lungul anului a fermecat mereu artistii si este o sursa bogata de inspiratie pentru arta figurativa. 36 de pagini, realizate intr-o terminologie simpla, usor de inteles, cu explicatii si ilustratii practice.

Face parte din Colectia Leonardo, o serie de 45 volume in limba engleza, realizate in sprijinul celor ce doresc sa isi insuseasca cunostinte de baza in tehnica desenului si a picturii, dar si celor ce doresc sa isi consolideze aptitudinile.

Dimensiuni24x34
LimbaEngleza
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.