Manual Leonardo Children

Prezinta principiile proportiilor specifice ale chipurilor de copii si ale trupurilor pe masura ce cresc. Cuprinde o serie de portrete de copii surprinsi cu atitudini expresive si in situatii naturale. Lucrarile ilustrate in diverse tehnici sunt o inspiratie pentru artistii care doresc sa port...
Citeste mai mult

Prezinta principiile proportiilor specifice ale chipurilor de copii si ale trupurilor pe masura ce cresc. Cuprinde o serie de portrete de copii surprinsi cu atitudini expresive si in situatii naturale. Lucrarile ilustrate in diverse tehnici sunt o inspiratie pentru artistii care doresc sa portretizeze copii ipostaze naturale, in locul celor statice si rigide. 36 de pagini, realizate intr-o terminologie simpla, usor de inteles, cu explicatii si ilustratii practice.

Face parte din Colectia Leonardo, o serie de 45 volume in limba engleza, realizate in sprijinul celor ce doresc sa isi insuseasca cunostinte de baza in tehnica desenului si a picturii, dar si celor ce doresc sa isi consolideze aptitudinile.

Dimensiuni24x34
LimbaEngleza
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.