Lac lemn pe baza de apa Borma Wachs

Lac pentru grunduire transparent, pe baza de apa, ideal pentru tratarea oricarui tip de lemn interior. Ideal pentru tratamentul preliminar al mobilierului inainte de finisare. Produs monocomponent, gata de utilizare. Datorita texturii sale, grundul este usor de aplicat cu pensula chiar ...
Citeste mai mult

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Lac pentru grunduire transparent, pe baza de apa, ideal pentru tratarea oricarui tip de lemn interior. Ideal pentru tratamentul preliminar al mobilierului inainte de finisare.

Produs monocomponent, gata de utilizare. Datorita texturii sale, grundul este usor de aplicat cu pensula chiar si pe suprafete verticale; nu curge. Transparenta si elasticitate deosebite; este recomandat pentru temperature ambientale de 5-30°C. Lacul are o putere de acoperire de 8-12 mp/litru. In caz de nevoie, poti dilua lacul cu o proportie de 10-20% apa pentru a obtine consistenta dorita.

Formularea pe baza de apa garanteaza eliminarea limitata si treptata de compusi organici volatili (COV); prietenos cu mediul inconjurator si non-toxic pentru oameni. Ideal pentru mobilier, usi, plinte sau pereti de lemn.

CodMarime
BONAT41261 L
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.