Kit plastelina si accesorii creatii 3D

Setul de creatie 3D Giotto este ideal pentru procesul de invatare si motricitatea fina a micutilor. Cele 12 culori asortate, usor de modelat transforma setul intr-un joc distractiv si creativ. Plastelina Giotto nu se usuca si poate fi refolosita, insa isi pastreaza forma in care a fost ...
Citeste mai mult

FL0513700

Giotto

Setul de creatie 3D Giotto este ideal pentru procesul de invatare si motricitatea fina a micutilor. Cele 12 culori asortate, usor de modelat transforma setul intr-un joc distractiv si creativ.

Plastelina Giotto nu se usuca si poate fi refolosita, insa isi pastreaza forma in care a fost modelata. Compozitia 100% vegetala o face extrem de sigura pentru copiii de peste 3 ani. Nu murdareste, nu se lipeste si are un miros placut.Se curata de pe maini printr-o spalare usoara cu apa si sapun si de pe tesaturi se curata la 40°C.

Setul contine: 12 culori plastilina x 33g, 8 matrite in diferite forme (floare, masina, copac), 1 ustensila de modelat, 1 roller pentru intins, 1 ghid de instructiuni si inspiratie

Marca italiana de incredere, cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitatea si inovatia cu care produce instrumente sau materiale de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea fizica si emotionala armonioasa a copiilor prin arta!

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.