Kit ceramica pusculita

Kit ceramica pusculita pentru copii, cu toate materialele necesare pentru a crea o pusculita vesela si colorata. Pusculita confectionata din ceramica, ideala pentru a fi pictata cum doresti. In partea de sus, pusculita este prevazuta cu orificiu pentru a introduce bani. Pusculita din ce...
Citeste mai mult

CR250001

Grafix

Kit ceramica pusculita pentru copii, cu toate materialele necesare pentru a crea o pusculita vesela si colorata. Pusculita confectionata din ceramica, ideala pentru a fi pictata cum doresti.

In partea de sus, pusculita este prevazuta cu orificiu pentru a introduce bani. Pusculita din ceramica este un cadou minunat pentru copiii care adora sa picteze. Pusculita are un model haios cu porcusor care la final va fi roz. Pentru un plus de expresivitate, setul are inclus glitter cu lipici pe care il poti folosi pentru a desena flori sau alte forme interesante.

Pusculita este un obiect interesant ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. O pusculita decorata manual este o idee minunata de cadou de Paste sau de Craciun, ce-l va ajuta pe cel mic sa economiseasca prin joaca.

Setul este potrivit pentru copiii de peste 3 ani si include - pusculita alba din ceramica in forma de porcusor, 6 culori diferite, pensula, glitter cu lipici.
Dimensiuni pusculita: 20x16cm

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.