Kit 3 pensule Unico Infinito seria 850

Set pensule acuarela Unico Infinito, cu un design superb , modern si atragator. Gama de pensule elegante, robuste si performante. Seria 850 de pensule acuarela mop este rezultatul inovatiei si celei mai avansate tehnologii in materie de fibre sintetice pentru acuarela. Impresio...
Citeste mai mult

BB26861

Borciani Bonazzi

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Set pensule acuarela Unico Infinito, cu un design superb, modern si atragator. Gama de pensule elegante, robuste si performante. Seria 850 de pensule acuarela mop este rezultatul inovatiei si celei mai avansate tehnologii in materie de fibre sintetice pentru acuarela. Impresioneaza prin aspect, dar convinge orice profesionist odata ce o incearca.

Fir sintetic, care imita perfect caracteristicile parului natural de veverita din pensulele traditionale petit gris, dezvoltata si patentat de catre Borciani & Bonazzi sub denumirea de fibra HIDRO. Acest tip de fibra hi-tech este rezultatul unei tehnologii revolutionare, care asigura absorbtia rapida a unei cantitati mari de apa si eliberarea sa treptata. Firul este foarte flexibil, revine usor la forma initiala si formeaza varful perfect, dupa ce a fost inmuiata in apa. Extrem de fin, nu lasa urme de pensulatie. Poti obtine linii de diverse grosimi, in functie de presiunea aplicata, de la linii fine la tuse groase de acuarela.

Pamatuful pensulei mop Unico Infinito este lucrat manual, sub forma de flacara, cu baza groasa si varf extra-fin. Pamatuful este fixat foarte bine in manson, securizat prin prindere dubla cu fire de alama. Mansonul este modelat la cald, astfel incat ofera maxim de stabilitate si durabilitate pamatufului.

Setul contine:

-1 x pensula marimea 2 Unico Infinito
-1 x pensula marimea 6 Unico Infinito
-1 x pensula marimea 8 Unico Infinito

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
ManerScurt
Tip parSintetic
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.