Kit 3 pensule Unico Infinito 2022 Borciani Bonazzi

Set 3 pensule acuarela Unico Infinito editie limitata intr-o husa din hartie rosie, reutilizabila, perfect pentru a fi oferit cadou. Pensule cu fir sintetic, care imita perfect caracteristicile parului natural de veverita din pensulele traditionale, dezvoltat si patentat de catre Bo...
Citeste mai mult

BB26862

Borciani Bonazzi

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Produse similare

Set 3 pensule acuarela Unico Infinito editie limitata intr-o husa din hartie rosie, reutilizabila, perfect pentru a fi oferit cadou.

Pensule cu fir sintetic, care imita perfect caracteristicile parului natural de veverita din pensulele traditionale, dezvoltat si patentat de catre Borciani & Bonazzi sub denumirea de fibra HIDRO. Acest tip de fibra hi-tech este rezultatul unei tehnologii revolutionare, care asigura absorbtia rapida a unei cantitati mari de apa si eliberarea sa treptata. Firul este foarte flexibil, revine usor la forma initiala si formeaza varful perfect, dupa ce a fost inmuiata in apa. Extrem de fin, nu lasa urme de pensulatie. Poti obtine linii de diverse grosimi, in functie de presiunea aplicata, de la linii fine la tuse groase de acuarela.

Pensulele Unico Infinito sunt produse manual de artizani cu experienta de peste 70 de ani. Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural de veverita, pensulele Unico Infinito reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Setul contine:

  • 1 x pensula marimea 0 seria 850 Unico Infinito
  • 1 x pensula marimea 000 seria 855 Unico Infinito IL MINI
  • 1 x pensula marimea 00 seria 856 Unico Infinito IL LINER
  • 3 x protectie pensula
  • semn de carte Unico Infinito

Dimensiuni husa: 33x16cm

Unitate vanzareSet
TehnicaAcuarela
ManerScurt
Tip parSintetic
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.