Inktense Paint Pan Travel Set Derwent

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate! Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de ce...
Citeste mai mult

2302636

Derwent

Produse similare

Picteaza cu cele mai intense culori acuarelabile oriunde te-ai afla: in natura, pe strazile orasului sau la masa ta de lucru! Cu setul de godete Inktense ai la indemana tot ce iti trebuie sa creezi efecte unice de fluiditate!

Odata uscate, culorile devin foarte vibrante, cu aspect de cerneala si permanente (nu se mai dizolva in apa, spre deosebire de acuarela). Astfel, poti crea jocuri interesante de culoare prin suprapunerea de straturi.

Versatile, culorile Inktense se pot aplica atat pe hartie cat si pe tesaturi (matase, bumbac) pentru efecte de culoare fluide si intense.

Calitate profesionala, culori foarte rezistente la lumina, usor solubile in apa. Compatibile cu batoanele si creioanele Inktense, care au la baza aceeasi formula.

Contine:
12 x godete Inktense, diverse culori
1 x pensula cu rezervor
1 x paleta de pictura incorporata in capacul cutie
1 x burete

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.