Hartie acuarela Artistico Extra White Fabriano

Hartie acuarela 100% bumbac, de calitate superioara. Hartie acuarela cu textura fina si pretioasa, dar suficient  de robusta in orice tehnica de acuarela ; se comporta impecabil chiar si in cazul spalarii abundente cu apa, fara compromiterea calitatii. Albul hartiei "extra white...
Citeste mai mult

Produse similare

Hartie acuarela 100% bumbac, de calitate superioara. Hartie acuarela cu textura fina si pretioasa, dar suficient de robusta in orice tehnica de acuarela; se comporta impecabil chiar si in cazul spalarii abundente cu apa, fara compromiterea calitatii. Albul hartiei "extra white" este mai intens decat "trraditional white", fara sa se foloseasca inalbitori optici sau clor.

Hartie acuarela produsa din bumbac pur, de prima mana. Datorita utilizarii in procesul de productie a unor fibre de bumbac de calitate inalta, neprocesate anterior, hartia este extrem de rezistenta la spalare, stersaturi si alte tehnici specifice acuarelei. Permite lucrul cu o cantitate abundenta de apa, cu rezultate optime.

Comportament optim in prezenta apei si a culorilor acuarela, datorita faptului ca hartia este dublu-sigilata, atat intern cat si la exterior. Culorile nu sunt absorbite in masa hartiei, nu se scufunda in adancul ei, ci se pot manipula usor pe suprafata hartiei. Astfel, culorile acuarela isi pastreaza intensitatea si luminozitatea, pot fi sterse si controlate cu precizie. Hartia acuarela Artistico este sigilata cu un tratament sintetic, alternativa vegana la sigilarea traditionala cu gelatina de origine animala.

Produsa mecanizat prin tehnica matritei (mould-made); astfel, proprietatile hartiei sunt consecvente de la un lot la altul si respecta rigoarea calitatii. Coala de hartie acuarela Artistico are doua margini nefinisate si filigran pe latura scurta.

Conceputa special sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in acuarela, hartia Artistico poate fi folosita in diverse tehnici umede (guasa, tempera, acrilice, cerneala), uscate (pastel, creion), dar si gravura.

Unitate vanzareBucata
CodDimensiuniGrosimeTextura
1901007956 x 76 cm 300g/mp Granulata (rough)
1921007956 x 76 cm 300g/mp Fina
6091007956 x 76 cm 300g/mp Medie (cold-pressed)
1921009056 x 76 cm 640g/mp Fina
1911029056 x 76 cm 640g/mp Granulata (rough)
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.