Ghilotina mozaic RGM

Ghilotina de calitate superioara, perfecta pentru taierea mozaicului si a sticlei.  Fabricata cu materiale de inalta calitate, rezistente la uzura - de la piesele mecanice pana la capatul de taiere. Rama de otel solid caracterizat printr-o protectie externa a electrolitilor care sporest...
Citeste mai mult

RGMOSCUT

RGM

Produse similare

Ghilotina de calitate superioara, perfecta pentru taierea mozaicului si a sticlei.  Fabricata cu materiale de inalta calitate, rezistente la uzura - de la piesele mecanice pana la capatul de taiere.

Rama de otel solid caracterizat printr-o protectie externa a electrolitilor care sporeste eleganta si ii confera rezistenta de-a lungul anilor. Lamele de mozaic garanteaza o taiere constanta si precisa a insertiilor cu calibrare care variaza intre 2 si 25 mm. Dotata cu lame pentru piatra si sticla. Decuparea usoara a placilor face ca masina sa fie potrivita atat pentru utilizatorii incepatori cat si profesionisti.

Cleste fabricat prin studierea nevoilor artistilor profesionisti in mozaic, cu materiale de inalta calitate, ofera maximum de flexibilitate, durabilitate si calitate.

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.