Gesso alb Studio Lukas

Grund alb de calitate studio, se foloseste la pregatirea suprafetelor pentru pictura in culori acrilice, vinilice, ulei sau gouache. Formeaza o pelicula alba, opaca, uniforma, cu un aspect usor cretat, cu putere de acoperire excelenta, nu crapa. Adera perfect pe orice suprafata: panza, lemn,...
Citeste mai mult

Produse similare

Grund alb de calitate studio, se foloseste la pregatirea suprafetelor pentru pictura in culori acrilice, vinilice, ulei sau gouache. Formeaza o pelicula alba, opaca, uniforma, cu un aspect usor cretat, cu putere de acoperire excelenta, nu crapa. Adera perfect pe orice suprafata: panza, lemn, carton, ceramica, plastic, metal, sticla si altele.

Se aplica cu pensula lata, cu fir sintetic, de duritate medie. Substrat optim pentru pictura, usor absorbant; culorile adera foarte bine. Se recomanda aplicarea a 2 straturi; al doilea strat se aplica doar dupa uscarea primului strat; asteapta minim 24 de ore inainte de inceperea lucrarii. Pentru o suprafata neteda, se slefuieste primul strat cu hartie abraziva de granulatie foarte fina.

Dispersie de rasina acrilica (copolimer); contine dioxid de titan, umpluturi si aditivi. Recomandat pentru lucrarile de interior.

Unitate vanzareBucata
CategorieGrund
CodMarime
FL723450500500 ml
FL7234599022 L
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.