Gesso alb Graduate Daler Rowney

Grund acrilic universal, se foloseste la pregatirea suprafetelor pentru pictura in culori acrilice, vinilice, ulei, tempera sau gouache. Formeaza o pelicula alba, opaca, uniforma, flexibila, cu putere de acoperire excelenta, nu crapa. Adera perfect pe orice suprafata: panza, lemn, carton, ce...
Citeste mai mult

Produse similare

Grund acrilic universal, se foloseste la pregatirea suprafetelor pentru pictura in culori acrilice, vinilice, ulei, tempera sau gouache. Formeaza o pelicula alba, opaca, uniforma, flexibila, cu putere de acoperire excelenta, nu crapa. Adera perfect pe orice suprafata: panza, lemn, carton, ceramica, plastic, metal, sticla si altele.

Se aplica cu pensula lata, cu fir sintetic, de duritate medie. Substrat optim pentru pictura, culorile adera foarte bine si nu sunt absorbite. Se recomanda aplicarea a 2 straturi; al doilea strat se aplica doar dupa uscarea primului strat; asteapta minim 24 de ore inainte de inceperea lucrarii. Pentru o suprafata neteda, se slefuieste primul strat cu hartie abraziva de granulatie foarte fina.

Recomandat pentru lucrarile de interior.

Unitate vanzareBucata
TehnicaAcrilic, Gouache, Tempera, Ulei
CategorieGrund
StarePasta
CodMarime
FL1223010061 L
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.