Geanta de umar Art Bag Cretacolor

Geanta de umar Cretacolor, ideala pentru transportarea si depozitarea materialelor tale de lucru. Extrem de incapatoare, geanta are doua manere confortabile si rezistente, astfel incat sa o poti cara fie in mana, fie pe umar; lungimea curelei de umar este reglabila. Sistem exterior de i...
Citeste mai mult

430 41

Cretacolor

Produse similare

Geanta de umar Cretacolor, ideala pentru transportarea si depozitarea materialelor tale de lucru.

Extrem de incapatoare, geanta are doua manere confortabile si rezistente, astfel incat sa o poti cara fie in mana, fie pe umar; lungimea curelei de umar este reglabila. Sistem exterior de inchidere extrem de practic, ce se realizeaza prin doua curele reglabile.

Geanta este atent compartimentata; are o multime de buzunare si suporturi pentru materialele tale de lucru. Suport de pensule ce se inchide cu fermoar, astfel incat varfurile delicate ale acestora sa fie intotdeauna protejate. Compartiment special conceput pentru creioane, pentru ca aceastea sa nu se amestece in interiorul gentii. Prevazuta cu un suport special pentru hartia de lucru rulata, ce poate fi detasat.

Dintr-un material extxrem de rezistent si aerisit, astfel incat sa poti lua materialele de arta atunci cand lucrezi in detasare, fara a-ti face griji ca se deterioreaza.

Dimensiuni: 47cm x 42cm x 8cm

StilModern
CuloareGri
Unitate vanzareBucata
CategorieAccesorii
ManerLung
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.