Foita metalica pulbere Brambilla

Particule de bronz foarte fine folosite ca pigment, ideale pentru a polei orice tip de suprafata, precum lemn, sticla, metal si alte suprafete. Se amesteca cu un mediu special pentru a rezulta o culoare asemanatoare aurului. Pulberea de bronz reflecta lumina in mod diferit fata de foita de aur...
Citeste mai mult

Produse similare

Particule de bronz foarte fine folosite ca pigment, ideale pentru a polei orice tip de suprafata, precum lemn, sticla, metal si alte suprafete. Se amesteca cu un mediu special pentru a rezulta o culoare asemanatoare aurului. Pulberea de bronz reflecta lumina in mod diferit fata de foita de aur, efectul unei suprafete aurite cu bronz fiind "granulat" in comparatie cu foita de aur. Pot fi amestecate intre ele pentru a obtine nuante noi.

Raportul amestecului recomandat de bronz pulbere si liant este o parte pulbere de bronz la 3 - 4 parti de liant. Cu un litru de amestec obtinut se acopera aproximativ 8-9 metri patrati. Suprafata acoperita variaza in functie de modalitatea de aplicare a bronzului: aerograf, pensula sau trafalet.

Inainte de poleire se recomanda grunduirea suprafetei pentru decorat cu atat mai mult cu cat aceasta este absorbanta. Izolarea suprafetei inainte de poleire asigura rezultate optime in timp, stralucire indelungata si un consum cat mai mic de bronz. Aceasta modalitate de aurire poate coroda.

Starepulbere
CodCuloareMarime
BBOP
Pale Gold
250 g
BBOR
Rich Gold
250 g
BBORP
Rich Pale Gold
250 g
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.