Foita lichida metalica interior Shine Decor BormaWachs

Foita lichida metalica pentru lemn, gips sau metal. Finisaj special si culori traditionale folosite in aurire. Ascunde defectele lemnului lacuit si nu se decoloreaza in timp. Odata aplicata pe suportul de pictura, foita lichida imita perfect efectul de suprafata poleita cu foita metalica...
Citeste mai mult

Foita lichida metalica pentru lemn, gips sau metal. Finisaj special si culori traditionale folosite in aurire. Ascunde defectele lemnului lacuit si nu se decoloreaza in timp. Odata aplicata pe suportul de pictura, foita lichida imita perfect efectul de suprafata poleita cu foita metalica, prin aurire.

Rezistenta la apa, cu un aspect placut, stralucitor. Ideala pentru mobilier, rame, ipsos, lucrari de restaurare sau pentru obtinerea de mici detalii metalizate, datorita usurintii cu care este aplicata. Pentru suprafete interioare.

Aplica pe o suprafata neteda si curatata in prealabil de uleiuri, grasimi, ceara, lac vechi sau praf; slefuita si tratata cu un grund special. Amesteca bine recipientul inaintea si in timpul folosirii. Il poti aplica cu pensula pentru detalii fine sau prin pulverizare pentru suprafete mari.

CodCuloareMarime
CDO6960ACR
Chrome Silver
125 ml
CDO6960AR
Silver
125 ml
CDO6960OCR
Chrome Gold
125 ml
CDO6960OP
Pale Gold
125 ml
CDO6960OR
Rich Gold
125 ml
CDO6960ORP
Rich Pale Gold
125 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.