Foita lichida interior Gold Lack Pro Borma Wachs

Foita lichida pentru lemn, gips sau metal. Finisaj special si culori traditionale folosite in aurire. Ascunde defectele lemnului lacuit si nu se decoloreaza in timp. Odata aplicata pe suportul de pictura, foita lichida imita perfect efectul de suprafata poleita cu foita metalica, ideal p...
Citeste mai mult

Produse similare

Foita lichida pentru lemn, gips sau metal. Finisaj special si culori traditionale folosite in aurire. Ascunde defectele lemnului lacuit si nu se decoloreaza in timp. Odata aplicata pe suportul de pictura, foita lichida imita perfect efectul de suprafata poleita cu foita metalica, ideal pentru reproducerea efectului de aurire.

Rezistenta la apa, protectie si durabilitate excelente, aspect placut, stralucitor. Ideala pentru mobilier, rame, ipsos, lucrari de restaurare sau pentru obtinerea de mici detalii metalizate, datorita usurintii cu care este aplicata. Poate fi utilizat in cicluri profesionale de finisare; poate fi acoperit cu finisaje transparente pentru a creste durata si rezistenta chimico-fizica.

Aplica pe o suprafata neteda si curatata in prealabil de uleiuri, grasimi, ceara, lac vechi sau praf; slefuita si tratata cu un grund special. Amesteca bine recipientul inaintea si in timpul folosirii. Il poti aplica cu pensula pentru detalii fine sau prin pulverizare pentru suprafete mari.

CodCuloareMarime
CDO6980ACR-9
Chrome Silver
125 ml
CDO6980OCR-9
Chrome Gold
125 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.