Foita de argint cu transfer Brambilla

Foita de argint cu transfer are proprietatea de a fi foarte usor de aplicat, datorita faptului ca este asezata intre doua servetele de hartie speciale printr-un proces de electrizare. Indepartarea unei foitei si aplicarea acesteia se face mult mai usor, fara a deranja celelalte foite din set.<...
Citeste mai mult

Produse similare

Foita de argint cu transfer are proprietatea de a fi foarte usor de aplicat, datorita faptului ca este asezata intre doua servetele de hartie speciale printr-un proces de electrizare. Indepartarea unei foitei si aplicarea acesteia se face mult mai usor, fara a deranja celelalte foite din set.

Foita de argint cu transfer este sensibila la schimbarile de temperatura si umiditate, necesitand depozitarea acesteia intr-un mediu cu umiditate mai mica de 80%, impachetat intr-o punga de plastic pentru a preveni fluctuarea continutului special al servetelului de hartie.Argintul se recomanda a fi utilizat in lucrari de interior, sau foarte bine izolat cu un vernis pentru auritura, pentru a se preveni corodarea acestuia. Plicul contine 25 de foite la dimensiunile 9.5 x 9.5 cm. Greutate: 30g/1000 foite.

Dimensiuni9.5 x 9.5 cm
Tip foitacu transfer
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.