Set 2 extensii creion Derwent

Economiseste si foloseste chiar si cele mai mici capete de creion ramase, inainte sa te grabesti sa le arunci! Cu extensia pentru creioane, prelungesti durata de viata a creioanelor tale si le folosesti confortabil pana la ultimul centimetru. Capetele de creion le tii echilibrat intre degete s...
Citeste mai mult

2300124

Derwent

Economiseste si foloseste chiar si cele mai mici capete de creion ramase, inainte sa te grabesti sa le arunci! Cu extensia pentru creioane, prelungesti durata de viata a creioanelor tale si le folosesti confortabil pana la ultimul centimetru. Capetele de creion le tii echilibrat intre degete si ai o suprafata mai mare de prindere.

Ambele extensii pentru creion fixeaza robust creionul, astfel incat creioanele sunt prinse fix si in siguranta. Suprafata de prindere este texturata, tii usor si confortabil creionul intre degete, fara sa alunece.

Setul contine 2 extensii, pentru creioane groase de pana la 8mm diametru (spre exemplu creioanele Pastel, Coloursoft sau Artists) si pentru creioane de grosime standard, de pana la 7mm diametru (spre exemplu creioanele Graphic sau Watercolour).

Unitate vanzareSet
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.