Display pensule Unico Silver Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Silver Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic. Fir sintetic inovator si inalt calitativ. Precis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse...
Citeste mai mult

BB26482

Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Silver Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic.

Fir sintetic inovator si inalt calitativ. Precis, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Pensule potrivite pentru orice tehnica de pictura, de la culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, acrilice fluide, guasa sau cerneala, pana la culori de ulei.

Isi mentin forma in timp, ideale pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin.  Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico Silver sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Unico reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Contine:
147 pensule Unico Silver (seria 810 rotund; seria 811 lat; seria 812 filbert).

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.