Display pensule Unico Off White Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Off White Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic. Fir sintetic inovator si inalt calitativ. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare...
Citeste mai mult

BB26480

Borciani Bonazzi

Produse similare

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Off White Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic.

Fir sintetic inovator si inalt calitativ. Varf puternic si rigid, cu absorbtie excelenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Potrivite pentru culori de pictura vascoase, precum ulei sau acrilic. Pot fi folosite pe majoritatea suprafetelor de pictura, inclusiv pe perete.

Pensulele pot fi folosite impreuna cu dizolvanti sau terebentina, fara a-si pierde elasticitatea si fara a-si strica forma in timp. Feronerie durabila, mata, placata cu alama si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico Off-White sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural, pensulele Unico reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Contine:
171 pensule Unico Off White (seria 830 rotund; seria 831 lat; seria 832 filbert).

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.