Display pensule Unico Mongoose Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Mongoose Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic. Fir sintetic inovator si calitativ, ce imita parul natural de mangusta. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu...
Citeste mai mult

BB26479

Borciani Bonazzi

Produse similare

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Mongoose Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic.

Fir sintetic inovator si calitativ, ce imita parul natural de mangusta. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie. Potrivite pentru culori de pictura diluate si fluide, precum acuarela, acrilice fluide, guasa sau straturi delicate de ulei.

Isi mentin forma in timp, ideale pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin. Feronerie durabila, placata cu nichel si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico Mangoose sunt practice, calitative si usor de folosit.

Datorita firelor sintetice ce inlocuiesc parul natural de magusta, pensulele Unico reprezinta o varianta sustenabila, economica, prietenoasa cu natura si “cruelty free”.

Contine:
222 pensule Unico Mongoose (seria 800 rotund; seria 801 lat; seria 802 filbert).

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.