Display pensule Unico Borciani Bonazzi

Display de podea de dimensiuni mari pentru pensulele Unico Borciani Bonazzi. Rezistent,confectionat din plastic. Fir sintetic inovator si calitativ, ce permite eliberarea treptata a apei, are grad de absorbtie ridicat si este cruelty-free. Foarte moale, cu eliberare len...
Citeste mai mult

BB26xxx

Borciani Bonazzi

Produse similare

Display de podea de dimensiuni mari pentru pensulele Unico Borciani Bonazzi. Rezistent,confectionat din plastic.

Fir sintetic inovator si calitativ, ce permite eliberarea treptata a apei, are grad de absorbtie ridicat si este cruelty-free. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie.

Ideale pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice. Perfecte pentru diverse tehnici de pictura in acuarela (uscate sau ude) si retusuri finale.

Isi mentin forma in timp, au feronerie durabila, placata cu nichel si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico sunt practice, calitative si usor de folosit.

Contine:
903 pensule Unico Flamed (seria 800 rotund; seria 801 lat; seria 802 filbert; seria 820 rotund; seria 821 lat; seria 822 cat’s tongue; seria 810 rotunda; seria 811 lat; seria 812 filbert; seria 830 rotund; seria 831 lata; seria 832 filbert; seria 300 bidinea; seria 302 bidinea; seria 303 bididea).

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.