Display pensule Flamed Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Flamed Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic. Fir sintetic inovator si calitativ, ce permite eliberarea treptata a apei, are grad de absorbtie ridicat si este cruelty-free. Foarte moale, cu elib...
Citeste mai mult

BB26480

Borciani Bonazzi

Display de masa de dimensiuni reduse pentru pensulele Unico Flamed Borciani Bonazzi. Rezistent, confectionat din plastic.

Fir sintetic inovator si calitativ, ce permite eliberarea treptata a apei, are grad de absorbtie ridicat si este cruelty-free. Foarte moale, cu eliberare lenta de apa si capacitate mare de incarcare cu apa si culoare. Aplici controlat tuse de culoare delicate, fara urme de pensulatie.

Ideale pentru aplicarea delicata a culorii, dar cu control deplin. Se comporta ca o pensula acuarela cu par natural, dar cu un plus de flexibilitate. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice. Perfecte pentru diverse tehnici de pictura in acuarela (uscate sau ude) si retusuri finale.

Isi mentin forma in timp, au feronerie durabila, placata cu nichel si rezistenta la rugina. Maner scurt, din lemn, rezistent, cu proprietate anti-rulare, ceea ce impiedica pensulele sa alunece de pe masa de lucru. Usor de tinut in mana datorita formei ergonomice, pensulele Unico Flamed sunt practice, calitative si usor de folosit.

Contine:
339 pensule Unico Flamed (seria 820 rotund; seria 821 lat; seria 822 cat’s tongue).

Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.