Degrosor dublu inox model 1 Artools

Degrosor pentru modelaj dublu, cu doua capete. Degrosoare pentru modelaj profesionale, cu corp din lemn si manson din inox. Degrosoarele sunt folosite pentru modelaj si sculptura in lut, plastilina si paste de modelaj. Degrosoarele profesionale pentru modelaj Artools sunt durabile si usor de m...
Citeste mai mult

AR610/1

Artools

Produse similare

Degrosor pentru modelaj dublu, cu doua capete. Degrosoare pentru modelaj profesionale, cu corp din lemn si manson din inox. Degrosoarele sunt folosite pentru modelaj si sculptura in lut, plastilina si paste de modelaj. Degrosoarele profesionale pentru modelaj Artools sunt durabile si usor de manevrat.

Cu ajutorul degrosoarelor scobesti si creezi cavitati de diverse marimi si forme. Cu ajutorul celor doua capete cu forma diferita, obtii o varietate de efecte. Lungime degrosor 23cm, inclusiv cu cele 2 capete de sarma.

Degrosoarele din lemn si inox Artools pot fi folosite atat intr-un atelier profesional de ceramica si modelaj, cat si la scoala sau acasa, ca incepator. Degrosoarele pentru modelaj Artools sunt rezistente si au forma ergonomica, usor de tinut in mana si manevrat.

Unitate vanzareBucata
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.