Dalta gravura incizie seria 600 RGM

Dalta profesionala pentru gravura prin incizie pe placi de zinc in tehnica pointe-seche/dry-point, acvatinta. Varf din otel temperat manual folosit in tehnicile traditionale, cu forma si unghi de ascutire speciale. Finisajul lucios permite o utilizare mai buna a substantelor chimice si o curat...
Citeste mai mult

Produse similare

Dalta profesionala pentru gravura prin incizie pe placi de zinc in tehnica pointe-seche/dry-point, acvatinta. Varf din otel temperat manual folosit in tehnicile traditionale, cu forma si unghi de ascutire speciale. Finisajul lucios permite o utilizare mai buna a substantelor chimice si o curatare mai buna la finalul lucrarii.

Dalta robusta si rezistenta; varful este atasat ferm de manerul marit, care permite o prindere ferma si un control bun. Tratamentul termic particular al daltei pastreaza lama ascutita si dura pentru o perioada lunga de timp. Ca sa trasezi semne de precizie maxima, ascute varful cu ajutorul pietrei de ascutit cu compozitie dubla: aspra (corindon) si fina (carbura de siliciu, carborund).

Uneltele pentru gravura RGM sunt manufacturate in Italia dupa standarde inalte de calitate si precizie, concepute in colaborare cu artisti profesionisti. Precizia si durabilitatea uneltelor de gravura RGM au la baza calitatea superiora a materiilor prime si tehnicii de manufactura perfectionate continuu de peste 50 de ani.

CodModel
RGRB601BL601BL
RGRB600600
RGRB601601
RGRB603603
RGRB604600BL
RGRB605605
RGRB607607
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.