Culori ulei Terre Grezze di Italia Maimeri

Culori de ulei pe baza de pigmenti de origine antica, pamanturi naturale, macinate grosier, fara coloranti de origine sintetica. Opace si cu textura grunjoasa. Particulele de pigment sunt mai mari decat cele ale culorilor de ulei fabricate astazi. Astfel, culorile Terre Grezze sunt usor mai op...
Citeste mai mult

Produse similare

Culori de ulei pe baza de pigmenti de origine antica, pamanturi naturale, macinate grosier, fara coloranti de origine sintetica. Opace si cu textura grunjoasa. Particulele de pigment sunt mai mari decat cele ale culorilor de ulei fabricate astazi. Astfel, culorile Terre Grezze sunt usor mai opace si au un aspect aspru.

Aspectul lucios variaza usor printre culori si se poate uniformiza prin aplicarea vernisului retus sau final. Pentru ca sunt mai dense, se recomanda diluarea culorilor cu mediu solvent uleios, Oilyn, cativa stropi de ulei de mac sau esenta de lavanda. Chiar si dupa diluare, puterea de acoperire este remarcabila, datorita concentratiei inalte de pigment.

Tehnica prin care sunt obtinute este foarte asemanatoare modalitatii traditionale de obtinere a culorilor pe baza de pamanturi. Paleta de culoare este inspirata din scolile de pictura italiene traditionale. Aminteste de palatele venetiene, orasele colinare din Toscana sau Umbria si casele romanilor.

Albul de Cararra este un amestec subtire de alb, creat pentru a diminua densitatea tonala a celorlalte culori, fara a le altera aspectul. Se pot folosi ca atare, in straturi groase, pentru un aspect de alb cald, cu putere mica de acoperire, usor aspru la atingere dar vizual foarte fin.

Se pot amesteca cu orice alta culoare de ulei, tempera pe baza de ou sau medii pentru pictura in ulei.

Legenda
★★★ grad maxim de rezistenta la lumina
★★ grad mediu de rezistenta la lumina
★ grad minim de rezistenta la lumina
■ culoare opaca
◘ culoare semiopaca
□ culoare transparenta

Unitate vanzareBucata
CodCuloareMarime
FL0306030
White Earth from Carrara
60 ml
FL0306031
Orange Earth from Herculanum
60 ml
FL0306033
Yellow Earth from Rome
60 ml
FL0306034
Yellow Earth from Verona
60 ml
FL0306035
Raw Sienna
60 ml
FL0306036
Venetian Red Earth
60 ml
FL0306037
Sardinian Red Earth
60 ml
FL0306038
Burnt Sienna
60 ml
FL0306039
Green Earth from Verona
60 ml
FL0306040
Antique Green Earth from Verona
60 ml
FL0306041
Brown Earth from Florence
60 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.