Culori acrilice fluorescente Idea Spray Maimeri

Idea Spray sunt culori acrilice multisuport sub forma de spray, disponibile la tuburi de 200 ml, non-toxice, fara miros neplacut, prietenoase cu mediul inconjurator. Sunt recomandate a fi folosite chiar si pentru decorari in spatii inchise de interior. Toate culorile gamei Idea Spray sunt pe b...
Citeste mai mult

Produse similare

Idea Spray sunt culori acrilice multisuport sub forma de spray, disponibile la tuburi de 200 ml, non-toxice, fara miros neplacut, prietenoase cu mediul inconjurator. Sunt recomandate a fi folosite chiar si pentru decorari in spatii inchise de interior. Toate culorile gamei Idea Spray sunt pe baza de apa si nu contin solventi. Datorita sistemului eficient si foarte precis de aplicare a culorii, cu Idea Spray Maimeri este posibila realizarea chiar si unor detalii minutioase.

Culorile acrilice sub forma de spray Idea sunt foarte luminoase si se pot amesteca prin suprapunerea straturilor de culoare.Intensitatea, puritatea si rezistenta la lumina a culorilor se datoreaza pigmentilor speciali folositi, adecvati tipului de liantin care sunt dispersati. Stratul de culoare Idea Spray adera perfect pe orice tip de suport, fara a fi necesara o preparare cu grunt prealabila a acestuia.

Daca suportul este absorbant sau nu este neted, se recomanda aplicarea unui strat de culoare alba din aceasta gama. Utilizarea culorii acrilice Idea Spray este foarte simpla. Pentru a se evita o aplicare neuniforma, se recomanda folosirea recipientului in pozitie verticala, la o distanta de aproximativ 30 centimetri, cu miscari rapide din mana, fara a se insista asupra unui punct. Se usuca repede si nu necesita aplicarea unui vernis final.
Disponibile la tub de 200 ml.

Unitate vanzareBucata
CodCuloareMarime
FL6324051
Fluorescent Orange
200 ml
FL6324095
Fluorescent Yellow
200 ml
FL6324239
Fluorescent Red
200 ml
FL6324326
Fluorescent Green
200 ml
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.