Creion grafit colorat AquaGraph Cretacolor

Creion acuarelabil AquaGraph Cretacolor, ideal pentru desen si schita. Intens pigmentat si consistenta moale, cremoasa. Adevarata lui intensitate se dezvaluie dupa dizolvarea in apa: liniile clare si subtiri se transforma in linii difuze si tuse fine de culoare. Solubil in apa, din graf...
Citeste mai mult

Produse similare

Creion acuarelabil AquaGraph Cretacolor, ideal pentru desen si schita. Intens pigmentat si consistenta moale, cremoasa. Adevarata lui intensitate se dezvaluie dupa dizolvarea in apa: liniile clare si subtiri se transforma in linii difuze si tuse fine de culoare.

Solubil in apa, din grafit, intens si vibrant. Mina groasa, moale, rezistenta la rupere, care lasa urme ferme de culoare fara a zgaria suprafata de lucru. Creeaza efecte de acuarela in desenele si schitele tale, fie ca sunt portrete, natura statica, animale sau peisaje.

Ideal pentru o multime de tehnici, precum pulverizarea apei direct pe suprafata de lucru, efecte subtile de acuarela in schite si desene tehnici mixte. Fabricate in Austria la cele mai inalte standarde, creioanele Cretacolor sunt potrivite pentru toate tipurile de artisti, fie ca sunt incepatori sau avansati.

Unitate vanzareBucata
TehnicaDesen si schita
CodCuloareTarie
180 01
White
HB
183 06
Red
HB
183 13
Blue
HB
183 17
Green
HB
183 18
Teal
HB
183 20
Brown
HB
Istoric navigare

Istoric navigare


Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.